Traficul pe DN 10, Buzău- Braşov, a fost oprit în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, după ce la kilometrul 80 au căzut bolovani de mari dimensiuni, care au ajuns pe şosea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache.

Circulaţia este, astfel, blocată pe ambele sensuri de mers, în zona localităţii buzoiene Siriu.

Ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone este Buzău – DN 10 – Cislău – DJ 102 B – Vălenii de Munte – DN 1 A –

Cheia – Săcele – Braşov, conform sursei citate.

În timp ce pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone ruta ocolitoare este Buzău – DN 1 B – Ploieşti – DN 1 A -Braşov.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, în zona Siriu sunt probleme de fiecare dată când plouă deoarece bucăţi mari de stânci se desprind de pe versantul aflat pe marginea DN 10, Buzău- Braşov, şi ajung pe carosabil.

Şoseaua va fi redeschisă în momentul în care drumarii vor înlătura bolovanii de pe drum şi nu va mai exista risc pentru circulaţie, potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău.

Probleme din cauza ploilor abundente sunt şi în municipiul Galaţi, unde traficul feroviar este blocat la ora transmiterii acestei ştiri, potrivit centrului Infotrafic.

Sursa citată a anunţat că macazurile au fost acoperite de apă, astfel că trenurile nu mai pot pleca din gară.


De asemenea, nici locomotivele nu pot intra în gară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si