"La aceasta ora, in zona inundata pe DN 25 se monteaza doua motopompe de mare capacitate pentru a se da drumul circulatiei", a anuntat duminica, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, potrivit News.ro.

DN 25, pe sectorul de drum Vames- Tudor Vladimirescu, este blocat de miercuri din cauza inundatiilor. In corpul digului râului Geru din aceasta zona a fost creata o bresa pentru evacuarea controlata a apei, dar nivelul acesteia este inca destul de mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un numar de 22 de localitati din judetul Galati au fost afectate de inundatiile din ultimele zile si 1.270 de persoane au fost evacuate, dintre care 600 la Slobozia Conachi, 400 la Cuza Voda, 250 la Pechea si 20 la Schela. 35 de case din aceste zone au fost distruse de viituri.

In zona au intervenit sute de forte, inclusiv militari, iar Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a cerut, joi, apa, alimente si combustibil de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si