Close sidebar
Close sidebar

DNA cumpara masini noi in valoare de 317.000 lei

Directia Nationala Anticoruptie a demarat o procedura de licitatie deschisa, pentru a-si cumpara masini cu o valoare estimata la 317.000 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai scazut, arata un anunt postat in SEAP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sursei citate, DNA vrea sa incheie un contract de achizitii publice pentru a achizitiona autorisme de 317.000 lei. in total, vor fi cumparate trei autoturisme.

Ofertantul are obligatia de a constitui garantia pentru participare in cuantum de 1.200 lei pentru Lotul 1, 1.000 lei- Lotul 2 si 700 lei- Lotul 3.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cuantumul instrumentului de garantare de buna executie este de 10% din valoarea contractului, fara TVA valabila pe toata perioada de valabilitate a contractului.

Ofertele vor putea fi depuse pâna la data de 17 iulie 2017, ora 15.00, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai scazut.

Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI