Se da urmatorul scenariu: sertarul unui dulap s-a stricat. Ce faci? Cumperi unul nou? Mai bine incerci sa-l repari. Sau, de ce sa nu, creezi unul de la zero. Nebunia a inceput pe internet, acolo unde gasesti toate sfaturile, in filmulete pe intelesul oricui.

Astazi voi pregati un sertar din carton. Folosesc: o foarfeca, marker, 4 nasturi.

Sa fim seriosi. Nu poti sa repari ceva fara cateva scule de baza.

Asadar, sa pornim la cumparaturi. Exista magazine care dezvolta conceptul de "do it yourself". Cu alte cuvinte, de aici poti sa cumperi o masa nou nouta, sau gasesti tot ce e necesar pentru a o construi chiar tu. Comerciantii au descoperit ca cei care mesteresc prin casa nu o fac pentru economii.

Aici, poate, ar fi spus ca e o nevoie legata de bani. Dar nu am fi spus ca a ajuns la o bucurie de a fi mandru. Chiar eu pot sa ma laud ca am facut acest lucru”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

O surubelnita electrica, la pachet cu un acumulator costa sub 50 de lei. De asemenea, poti sa cumperi 3 unelte diferite, la set, pentru numai 179 de lei.

Nu te pricepi? Nu-i nicio rusine! Intrebi, iar angajatii te lamuresc. Nu uitati cel mai important sfat la cumparaturi: mai binte te informezi, decat sa cumperi ceva care nu iti foloseste.

Magazinele de tip "do it yourself" functioneaza dupa un concept nou.

Intri si in acelasi loc descoperi orice ai nevoie. De la cele trebuincioase pentru casa sau gradina pana la uneltele necesare pentru un garaj sau chiar un atelier.

„Am creat un fel de univers in care aveti toata partea de décor. Si dorinta noastra este de a inspira clientii nostri”, a declarat Isabelle Pleska, director general.

Cine e mai comod poate opta inclusive pentru varianta comenzilor pe internet. Iar acasa, cand va puneti pe mesterit, nu uitati sa lucrati cu multa grija si atentie!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si