Daca in cazul Colectiv, reactia autoritatilor, dar si a cetatenilor a fost una rapida si mobilizatoare, se pare ca romanii raniti in incendiul de la Auberbilliers nu au trezit compasiunea celor din jur.

Este cazul Lidiei Pop, o tanara de 23 de ani din comuna Rodna, judetul Bistrita Nasaud, care are arsuri pe 70% din suprafata corpului. Prietenii fetei au organizat o campanie de strangere de fonduri pentru Lidia pe un site de specialitate si au mediatizat-o prin intermediul site-urilor de socializare, insa pana acum s-a strans „fabuloasa” suma de 365 euro.

In anuntul de pe site-ul respectiv, se arata ca banii vor fi folositi pentru deplasarea si cazarea familiei, in timpul in care Lidia va fi internata in Franta, dar si pentru cheltuielile ulterioare, tinand cont ca tanara va urma un tratament costistitor care ar putea dura pana la cativa ani. Doar 18 persoane au donat bani pentru romanca.
Doar 365 euro stransi pentru Lidia

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Lidia Pop este cel mai grav caz de ranit dupa explozia de la restaurantul parizian „Transilvania”.

Ea a fost filmata, la cateva minute dupa incendiu, zacand pe caldaram, intr-o imagine de cosmar, pe care am mai vazut-o doar la Colectiv. De altfel, nici unul dintre supravietuitorii tragediei din 2015 nu a contribuit, fie si cu un "share" pe propria pagina, la salvarea Lidiei. In prezent, ea este internata la un spital din Franta, avand arsuri pe 70% din suprafata corpului. Lidia Pop plecase de o luna si jumatate in Franta, unde se angajase ca ospatarita in localul parizian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si