Close sidebar
Close sidebar

Doar 8 saptamani mai are de trait aceasta mama. Vinovatii sunt medicii care, ani de zile, i-au diagnosticat cancerul ca fiind "depresie"

O femeie in varsta de 43 de ani mai are de trait doar 8 saptamani. Vinovatii de acest lucru sunt medicii care, timp de doi ani, i-au diagnosticat cancerul la stomac ca fiind depresie si au tratat-o cu medicamente antidepresive.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tina Locke este o britanica in varsta de 43 de ani, mama a doi copii, careia medicii i-au spus ca mai are de trait maxim 8 saptamani, deoarece sufera de adenocarcinom celular inelar. o forma foarte grava de cancer.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Durererile de stomac ale Tinei au aparut in urma cu 2 ani, dar medicii nu au luat-o niciodata in seama.
I-au spus ca este depresiva si i-au prescris medicamente antidepresive.

"Modul in care medicii au tratat-o este de-a dreptul dezgustator.

Nimeni nu a luat-o in seama pentru ca arata bine. A implorat medicii in repetate randuri sa ii faca investigatii mai amanuntite", a declarat sotul Tinei.

Tina ar avea totusi o sansa la viata, dar pentru asta ar trebui sa urmeze un tratament extrem de costisitor, care se face in Germania. Din pacate, familia nu dispune de suma necesara.

Reprezentantii spitalului spun ca o ancheta este in desfasurare in acest caz si nu au vrut sa dea mai multe informatii, scrie Metro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI