In urma incendiului din seara de 30 octombrie 2015, peste 60 de tineri au murit, iar alte peste o suta de persoane au fost grav ranite si au ramas cu urmari pe viata.( Vezi AICI ce s-a intamplat cu mama unui tanar care si-a pierdut viata in urma incendiului de la Colectiv) Clubul care a ars este in continuare inchis, dupa cum sustin oamenii de la fata locului, insa lumanarile ard neincetat la micul altar facut de cei care si-au pierdut copiii, rudele sau prietenii in urma incendiului.

Astazi, doar micul altar mai aminteste de tragedia de la finele lui 2015, caci in cladire, oamenii angajati la diversele firme isi vad linistiti de treaba.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Lumanarile ard zilnic. Sunt zeci de oameni care vin in fiecare zi sa puna flori, fotografii, jucarii de plus, icoane, cruculite, insa majoritatea sunt straini. Pot spune ca se face pelerinaj aici, la Colectiv. Mai sunt rude care mai vin si varsa lacrimi. E trist si tragic ce s-a intamplat. Oamenii care lucreaza in aceasta cladire, la firme, nu se mai mira cand vad turisti care aprind lumanari, fac poze si intreaba curiosi detalii.

Sunt o multime de firme in aceasta cladire, care isi vad de activitatea lor. Viata merge inainte… Chiar sunt unele firme care au inceput sa faca investitii, sa-si schimbe geamuri, usi... Nu le e frica sa lucreze in aceasta cladire, desi pe necunoscuti ii apuca frisoanele inainte de a intra in curte. Numai cand vezi atatea lumanari, poze si flori te apuca tremuratul”
, sustin oamenii de la fata locului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si