Zapada cat vezi cu ochii si tronsoane de schi lungi de peste 2 kilometri fiecare, in inima muntilor Gutai. Partia din Cavnic are insa un defect: este complet parasita.

Ati auzit bine. Dupa ce ministerul turismului a investit o avere in proiectul de la Cavnic, aproape 1,5 milioane de euro, lucrarile au fost oprite. Din anul 2012 nu au mai alocat  niciun ban pentru aceasta partie. In schimb, inainte de suspendarea investitiei, s-au defrisat 40 de hectare de padure pentru a face loc domeniului schiabil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Localnicii din Cavnic, dar si investitorii care au zeci de pensiuni cochete in zona spera ca lucrarile se vor finaliza. Pentru infrastructura, care lipseste cu desavarsire, ar mai fi nevoie de 8 milioane de euro de la guvern.

Partia masoara in total aproape 10 kilometri si are un potential urias: este pe versantul nordic al muntilor, unde zapada  exista din belsug chiar si in luna aprilie.

Ramane de vazut daca ministerul turismului isi va aduce aminte de acest proiect, care ar putea transforma Cavnicul intr-o mica Elvetia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si