Close sidebar
Close sidebar

Doctor Monica Pop, avertizari alarmante: “Nu folositi picaturi care “albesc” ochii! Au un puternic caracter comercial si cu prea multe efecte negative!” Vezi ce a patit prietena sa!

Monica Pop, renumit profesor doctor si medic oftalmolog si director al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, atrage atentia asupra pericolelor la care se expun persoanele care folosesc picaturi pentru ochii obositi.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o postare publica, celebrul oftalmolog explica cat de periculoase sunt picaturile speciale pentru ochi, care dau un aspect placut albului ochilor si sterg semnele oboselii. In calitate de profesor doctor oftalmolog, Monica Pop sutine ca aceste picaturi “de albit” pot cauza tahicardii, cresteri ale presiunii intraoculare, tensiune arteriala, agitatie, agravarea hipertiroidiana si crize cardiace.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Recent, medicul a trebuit sa intervina in cazul unei prietene care folosise acest gen de picaturi si acuza diferite stari ingrijoratoare.

                                                                                            Citeste continuarea in pagina urmatoare 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI