Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu

si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, in jurul orei 16.00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitala, unde a fost dus in noaptea de joi spre vineri, avand un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat in incident, care insa nu a necesitat internarea.

Conform unor imagini difuzate de Antena 3, Boureanu ii face prosti pe politistii de la Politia Rutiera care l-au oprit in trafic si ii cere prietenei sale sa il filmeze in timp ce ii ameninta pe acestia cu formule precum: "Te las fara pensie" si "iti sparg fata".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Politistii au sustinut ca Boureanu, care s-ar fi aflat in stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicala cu o ambulanta SMURD.

"Are nasul rupt total, pe creier s-au gasit bule de aer, iar osul de la iesirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate intampla cand dormi. Cristi este acum sub investigatii, sunt patru discipline, dupa care va urma o expertiza a medicilor, se va face un document de medicina legala. El va trebui sa plateasca pentru ce a facut. Daca a fost lovit atunci si Politia sa plateasca. Nu asa se aplica legea. El spune ca l-au cazut in genunchi si l-au lovit.", a declarat Monica Tatoiu la Romania TV.

Autoritatile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

"A fost internat la neurochirurgie. I s-a facut un computer tomograf. Exista probleme la cap serioase, i-au depistat ceva pe creier. Doctorii sunt innebuniti. Cristian are traumatisme la nivelul capului. Nu stiu daca e in masura sa depuna plangere dupa ce s-a certat cu politistii. Oamenii cu uniforma trebuie respectati", a mai spus Monica Tatoiu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si