UPDATE: Femeia a incercat sa evite pe cat de mult presa la momentul iesitii de la audieri

Revolta medicilor galateni este mare, pentru ca nimeni nu isi explica in ce mod au ajuns zeci de oameni din grija unui medic de familie, in a altuia, fara ca macar unul sa isi dea acordul?

In incercarea disperata de a-si lamuri situatia, in ultimele saptamani, zeci de pacienti au mers la Casa de Sanatate sa ceara lamuriri dupa ce au aflat ca medicul lor de familie... nu mai este… al lor. De ce ar "fura" totusi aceasta doctorita pacientii altcuiva?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Motivul care sta in spatele acestor "manevre" facute de doctorita sunt destul de interesante: medicul ar fi obtinut un contract mai "gras" cu Casa de Asigurari de Sanatate, adica bani mai multi.

"Avem colegi carora le-au disparut 10, 12, destul de multi pacienti, intr-o perioada relativ scurta"
, povesteste dr. Dumitru Marasescu- seful medicilor de familie din Galati.

Din cauza acelorasi probleme, in septembrie 2015, doctoritei de familie i-a fost reziliat contractul cu Casa Judeteana de Sanatate, insa un for superior i-a dat castig de cauza.

"S-a ajuns la comisia de arbitraj la Casa Nationala si i s-a schimbat incadrarea sanctiunii, adica i s-a dat avertisment si a reintrat in contract cu Casa de Asigurari Galati", spune Mihaela Docan, presedintele Casei Judetene de Asisgurari de Sanatate Galati

Medicii de familie care s-au trezit cu pacientii furati vor sa faca plangere la Parchet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si