Monica Mardare, un medic în vârstă de 46 de ani, a murit joi în cabinetul ei din centrul unui mic oraș din Franța. Ieșeanca era extrem de iubită în comunitatea în care locuia iar locuitorii din Chaillac sunt trişti de pierderea unuia dintre cei doi medici ai localității. Doctorița a fost găsită fără viață în cabinetul ei, iar descoperirea a fost făcută chiar de primii pacienţi care aveau programare, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Soția lui Benone Sinulescu, precizări despre starea de sănătate a artistului. "Nu a fost găsit inconștient"

Românca obținuse de un an cetățenia franceză

Românca obținuse de un an cetățenie franceză și pentru ea, spune actualul primar, Mathieu Moreaux, Chaillac era un paradis. 

„Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi dr. Monica Mardare, care ne-a părăsit brutal astăzi. Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți. Era plină de dragoste pentru oamenii pe care i-a întâlnit. Ne-a iubit țara, atât de mult încât a devenit franceză anul trecut. A iubit-o atât de mult încât a decis să se stabilească aici, să muncească pentru asta și să-și construiască o casă. Viața este mult prea nedreaptă când ia de lângă noi astfel de oameni”,

a scris primarul din Chaillac pe Facebook, potrivit Libertatea.

Citeste si: Doliu în sportul românesc: Un fotbalist a murit înecat la doar 22 de ani

Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an. Nu și-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei, a precizat fostul edil al localității.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cauza morții doctoriței din România nu este cunoscută până în acest moment[Sursa foto: Facebook]

În vârstă de 46 de ani, a fost unul dintre cei doi medici din Chaillac. Cetățenii au ţinut să îşi arate mulţumirea şi au postat pe reţelele de socializare zeci de mesaje de condoleanţe.

Oamenii au lăsat flori în fața ușei cabinetului medical unde lucra Monica Mardare:

Oamenii au lăsat flori în fața ușei cabinetului medical unde lucra Monica Mardare[Sursa foto: La Nouvelle Republique]

„Nu-și luase concediu de doi ani la Covid”, a spus Gérard Mayaud, care urma să o însoțească în acest an în România, în speranța că va recruta un coleg sau un coleg care poate lucra cu doctorul Mardare.

„A mers peste tot să viziteze, a fost disponibilă tot timpul. Întotdeauna își încheia întotdeauna propozițiile cu expresia „cu plăcere”.

Cauza morții doctoriței din România nu este încă stabilită, potrivit presei franceze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si