Tânăra, medic rezident la Spitalul Județean Oradea, a reușit să păstreze secretul macabru timp de patru ani. Până în momentul în care a trebuit să meargă la Serviciul de Evidență al Populației, pentru mai multe formalități înainte de cununia civilă, acolo unde i s-a cerut certificatul de naștere al fetiței, care figura în registrele maternității. Femeia a mințit că a născut, însă angajaților li s-a părut suspectă povestea, astfel că au anunțat imediat poliția.

Citeste si: VIDEO| Mamă a trei copii, bănuită de crime în serie. Ultima victimă, propriul nou-născut

Așadar, anchetatorii au descoperit că Nadia Filip și-a ucis fetița, în vârstă de doar o lună, apoi a îngropat trupul neînsuflețit în curtea unei case vechi, ce apariține părinților săi. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează săvârșirea de violență și infracțiune de omor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Bebeluş de o lună intoxicat cu nitriţi după ce mama sa i-a preparat lapte cu apă dintr-o sursă neverificată

Oamenii legii evită să ofere detalii despre modul în care s-a produs crima, dar și despre motivele tinerei de a-i lua viața propriului copil.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si