Durere mare în sânul unei familii de români. Fiica lor, o doctoriță pe nume Silvia, a fost omorâtă de fostul iubit. Victimei i s-a făcut dreptate după opt luni, iar acum criminalul se află în spatele gratiilor.

Citeste si: În doliu, dar puși pe scandal

Elena Silvia Konnerth a fost ucisă la sfârșitul anului trecut. Ea a murit în fața blocului din Germania, acolo unde locuia.

Oamenii legii au găsit criminalul după opt luni.

Silvia a fost omorâtă de fostul iubit

După ce a ieșit de la muncă din tura de noapte, Silvia se întorcea acasă dis-de-dimineață. Crima a avut loc pe 7 decembrie, anul trecut. Acasă o așteptau părinții și fiul ei, pe care nu a apucat să îl mai vadă niciodată.

Chiar înainte de a păși în scara blocului, a fost ucisă de fostul concubin, înainte de ora 8:00. Christine Seban, procuror în Fulda, a declarat că moartea Silviei Elena a fost foarte dureroasă, dar și rapidă.

Citeste si: Doctoriță din Iași, găsită moartă în cabinetul ei din Franța

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

doctorița silvia ucisă în germania
Doctorița Silvia a murit.[Sursa foto: Facebook]

Potrivit anchetatorilor, doctorița a murit sufocată sau din cauza sângerării puternice. La scurt timp după ora 8:00, trupul ei neînsuflețit a fost descoperit de vecinii terifiați, iar aceștia au apelat numărul unic de urgență.

După crimă, autoritățile germane au făcut cercetări și au decis să îl aresteze preventiv pe fostul iubit al Silviei Elena care este tot român. El locuia în același oraș din Germania, în care locuia și Silvia cu fiul și părinții săi.

Citeste si: VIDEO| Un jurnalist celebru a fost împușcat în centrul orașului

Florin va fi condamnat la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberat după 15 ani de detenţie. Se pare că individul era foarte gelos, pentru că Silvia nu-și mai dorea să fie cu el. Florin nu voia ca ea să aparțină altcuiva.

Conform oamenilor legii, Florian a lovit-o zdravăn într-un moment în care ea era cu spatele. Victima nu a mai avut nici-o șansă să se apere.

Criminalul va fi obligat, conform legii germane, să achite 15.000 de euro fiului şi 10.000 de euro mamei doctoriței.

Criminalul și Silvia au avut o relație timp de un an de zile. Ea i-ar fi dat papucii pentru că era extrem de gelos. În sala de judecată, atunci când s-a pronunțat sentința, martorii spun că Florian a început să râdă atunci când judecătorii au reamintit prin ce chinuri a trecut doctorița.

Citeste si: Doliu în presă! Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în propria locuință. Jurnalistul avea doar 29 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si