Doctorița ucisă cu sânge rece în propriul cabinet stomatologic din Brăila este condusă astăzi pe ultimul drum, la Chișinău. După mai multe zile în care oamenii legii s-au străduit din răsputeri să găsească un suspect pe care să îl pună sub acuzație, o nouă pistă i-a adus aproape de un bărbat, care, în acest moment, se află în spatele gratiilor. Cu toate acestea, în lipsa unor probe concludente, anchetatorii păstrează în picioare și ipoteza conform căreia chiar soțul victimei ar putea fi criminalul.

Suspectul care se află în spatele gratiilor pentru 30 de zile își susține cu fermitate nevinovăția în fața oamenilor legii, însă acesta a recunoscut ca a mers în cabinetul Marinei Gavril în vederea efectuării unei intervenții stomatologice și că este lipsit de culpă în ceea ce privește moartea femeii. Cât despre hainele pe care le avea în sacoșă, acesta a mărturisit că, într-adevăr, erau ale lui, însă că scopul său era să le ducă la soacra sa să le spele, pentru că mașina lui de spălat nu funcționa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Doi oameni sunt căutați în Munții Maramureșului, după ce au petrecut mai multe zile fără apă și hrană. Chiar ei au alertat autoritățile

Soțul Marinei, bănuit ca ar putea fi autorul crimei

În aceste condiții, în contextul incertitudinii legată de identitatea criminalului, judecătorii din Brăila au dispus arestarea sa pentru 30 de zile, continuând ancheta pentru a aduna mai multe probe.

Pe lista anchetatorilor se află și soțul Marinei, despre care se știe că nu se aflau în cele mai bune relații cu soția sa, dat fiind faptul că nu reușeau să ajungă la un punct comun în legătură cu niște bunuri. Semnele de întrebare se adâncesc și mai tare cu cât doctorița a mers la poliție în trecut pentru a depune plângere, dat fiind faptul că primea amenințări, însă nu se știe cine era autorul lor și în baza a ce erau făcute.

Doctorița își luase de curând și permis de portarmă, însă pe care nu a mai apucat să îl folosească și nici să își procure o armă. Toate aceste detalii încă se găsesc pe masa anchetatorilor, pentru a se găsi răspunsurile clarificatoare.

Citește și: VIDEO Captură uriașă de stupefiante! Urmau să fie vândute la marile concerte din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si