Doctorul Anthony Fauci recomandă americanilor să se vaccineze cu oricare dintre cele trei vaccinuri pentru Covid-19 care sunt aprobate.

Citeste si: Anthony Fauci, avertisment dur. Greșeala care poate duce la apariția unor variante mai puternice ale coronavirusului

Doctorul Anthony Fauci, cel mai reputat expert în boli infecţioase din Statele Unite, a declarat, duminică, că s-ar vaccina cu vaccinul pentru Covid-19 al companiei Johnson & Johnson, care tocmai a fost aprobat, el încurajându-i pe americani să se vaccineze cu oricare dintre cele trei vaccinuri aprobate, transmite Reuters.

Ce a transmis doctorul Anthony Fauci

”Toate trei sunt foarte bune, iar oamenii ar trebui să se vaccineze cu cel care este disponibil pentru ei. Dacă mergeţi într-un loc şi au J&J, dacă acel vaccin este disponibil, eu l-aş face”, a spus Fauci la emisiunea “Meet the Press” de la NBC.

Guvernul SUA a aprobat, sâmbătă, vaccinul pentru Covid-19 într-o singură doză al Johnson & Johnson, care a devenit al treilea vaccin pentru coronavirus disponibil în SUA după cele ale Pfizer/BioNTech şi Moderna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Avertismentul Medicului Fauci: „Vom asista la o creştere rapidă a cazurilor COVID..”

Vaccinurile produse de Pfizer/BioNTech şi Moderna trebuie administrate în două doze şi păstrate la temperaturi foarte scăzute. Vaccinul produs de J&J poate fi livrat şi păstrat la frigider.

doctorul anthony fauci despre vaccinuri
Doctorul Anthony Fauci vorbește despre vaccinare.[Sursa foto: google]

O comisie consultativă a Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA a votat dumă, în unanimitate, recomandarea de utilizare a vaccinului pentru coronavirus al J&J la persoane cu vârste de peste 18 ani, în timp ce guvernul federal se pregăteşte să livreze milioane de doze de

vaccin, în această săptămână.

Citeste si: Epidemie in SUA: "Este cel mai urat sezon de gripa pe care l-am avut in ultimii zece ani"

Livrările vor putea începe la nivel naţional după ce directorul CDC, Rochelle Walensky, va accepta recomandarea comisiei consultative.

Citeste si: Doctorul Anthony Fauci, avertisment: Nu te vaccina anti-COVID dacă suferi de această afecțiune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si