Close sidebar
Close sidebar

Doctorul Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă! ”Pare că el controlează situația” Ce asemănare este între el și Cristian Cioacă, a dezvăluit la "Asta-i România!"

Psihiatrul Cristian Andrei l-a analizat pe Gheorghe Dincă, de la momentul în care au apărut primele imagini cu el, în momentul prinderii, până la cele mai noi, de zilele trecute, de la reconstituirea răpirii celor două fete.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Celebrul dr Cristian Andrei a analizat pentru ”Asta-i România!”comportamentul lui Gheorghe Dincă din cele două zile de reconstituire de la Caracal. Trecând peste aspectul fizic schimbat, Gheorghe Dincă șocând pe toată lumea cu modul în care arăta: ras, tuns și chiar mai gras, specialistul a observant alte aspecte importante modificate la ”monstrul de la Caracal”.

”Noul chip al lui Dincă mi s-a părut asemănător cu cel al lui Ceaușescu, atunci când se ducea să inspecteze lanurile de porumb. Capul sus, privea să vadă ce mai este nou pe acolo, de ce să se lege el.

Părea să fie omul cu inițiativă, dădea răspunsuri scurte. În felul acesta, se vede că adaptatrea lui este destul de bună la noua situație. Noua situație nu este a unui om care începe să se căiască, a unui om care știe că a greșit și ar vrea să ceară iertare, noua situație este de om care și-a dat seama că a ajuns la un nou nivel al vieții, de împlinire pentru că are celebritate, pentru că are putere și chiar oarecare libertăți, chiar dacă este deținut și investigat”, a spus dr Cristian Andrei.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Psihiatrul a analizat mai întâi primele imagini cu Gheorghe Dincă, cele din momentul prinderii și de la primele audieri.

Dr Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă și asemănarea lui cu Cioacă ”Avea un pic de zâmbet”

”În momentul în care ești prins, nu știi care îți este viitorul, arăți ca un Dincă în primele imagini, cu mâinile împreunate, cu umerii lăsați, cu privirea coborâtă, cu priviri scurte ca de animal hăituit către cei din jur. Dar, pe măsură ce îți dai seama că cei cu care ai de-a face sunt mai slabi decât tine din punct de vedere comportamental, că instituța ta de criminal a fost mult mai efeicientă decât instituția lor de investigație, atunci începi să dezvolți sentimentul de superioritate (…) Inițial, am văzut că avea un pic de zâmbet ca al domnului Cioacă atunci când a fost prins. Apoi, a devenit chiar mai calm decât dl Cioacă, pentru că acesta era foțat să râdă mai mult timp. El a trecut repede peste faza asta și a ajuns la calm. Imaginea cea nouă a lui Dincă, așa cum o văd eu, este imaginea unei persoane care este adaptată la o situație nouă. Mai mult decât atât, sunt unele elemente din interacțiunea dentre el și cei din jur care arată că s-a produs un atașament între cel investigat și investigatori. Practic, oamenii se simt cam în aceeași situație, având niște trăiri comune”, a afirmat Cristian Andrei.

Imaginile de săptămâna trecută, în care Gheorghe Dincă a fost plimbat de oamenii legii prin locurile de unde le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu arată, conform psihiatrului, o față total schimbată a ”monstrului de la Caracal”.

Citeste si: Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă despre modul în care a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Doctorul Cristian Andrei, despre Gheorghe Dincă la reconstituire ”Are atitudine de vedetă”

”Are un pic de atitudine de vedetă, de om care e conștient că e filmat, că mulți ochi sunt îndreptați asupra lui, că ar putea chiar să aibă admiratori. Nu contează dacă este pentru o faptă bună sau rea, când ești băgat în seamă, începe exaltarea,începi să înflorești. Asta însemană că investigația actuală, este la fel de incitantă pentru Dincă pe cât a fost crima și violul, ca și acțiuni pe care alți oameni nu le pot face. El pare să aibă nevoi de genul acesta, ca totul să fie la intensitate maximă și să șocheze.

Se observă din ce în ce mai multe gesturi non-verbale, de dat din cap, de aprobare, între investigatori și cel investigat, se văd priviri prelungite, în care unii se uită cu încredere. Sunt elemente chiar de satisfacție, adică oamenii și chiar Dincă par că se bucură că s-a rezolvat un lucru, sau altul, pentru că există un înghițit între fraze care arată că savurează chiar anumite momente. (…) Este persoana care conduce ancheta. Cred că a observat că dacă spune un lucru, dacă răspunde mai repede sau mai încet, anchetatorii sau oamenii din jurul lui se adaptează și acest lucru îi dă lui senzația de control. Probabil că a reușit în această perioadă, în loc să dezvăluie lucruri, să ascundă mai multe, să adauge detalii care să-l protejeze, să se simtă ca fiind el cel care controlează situația”, a mai spus dr Cristian Andrei despre Gheorghe Dincă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI