Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti a declarat recent presei că situaţia a scăpat de sub control, iar Capitala „se va închide”.

Într-o emsiune de la TVR de marți seara, doctorul Emilian Imbri a estimat că pandemia mai durează foarte mult." Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. ” Specialistul a declarat că simptomatologia pacienţilor care se internează acum cu COVID-19 este cu mult mai gravă.

Citeste si: Celebra cântăreață Gabi Luncă, internată la ATI cu coronavirus. "Virusul nu te întreabă cine ești"

Emilian Imbri: „Bucureştiul mai mult ca sigur se va închide"

„Bucureştiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienţi mai mulţi şi cu simptomatologie mai gravă. Situaţia nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de şovăială”, a spus Emilian Imbri la TVR.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Într-o intervenție telefonică făcută miercuri dimineața la Digi 24, medicul infecționist a precizat că în prezent virusul "circulă cu adeverință", dar circulă fără probleme.

"Cum poți să închizi un oraș? În momentul ăla s-a terminat, nu mai circulă nimeni, este cel mai tare punct economic din România, deci va fi foarte greu, însă, eu am spus că probabil se va închide- nu că va fi închis de cineva, că n-are nimeni curaj să facă treaba asta- se va închide probabil din cauza numărului foarte mare de persoane infectate.

Cum am putea să evităm acest lucru? Eu aș avea o singură rugăminte: rog măcar persoanele bolnave, infectate, să stea în casă și să nu circule. Eu vă asigur că în momentul ăsta circulă foarte mulți oameni care sunt cu test pozitiv și foarte mulți care nu au testul, dar sunt infectați”, a subliniat fostul director al Spitalului Victor Babeș.

Citeste si: Țara care își închide granițele în fața noului val pandemic

emilian imbri
Emilian Imbri: "Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si