Cercetat pentru 17 fapte de coruptie, dar plasat ulterior in arest la domiciliu, dupa audierea de la Curtea de Apel, celebrul medic Gheorghe Burnei este acuzat de procurori si de multi fosti pacienti de faptul ca ar fi efectuat numeroase operatii-experiment pe mai multi copii. In ciuda problemelor uriase de imagine, Burnei are o multime de sustinatori, mai cu seama din categoria fostilor pacienti care s-au declarat salvati de interventia medicului.

Bine organizati in mediul virtual, sustinatorii lui Burnei au postat o urare emotionanta a Irinei, o fata operata cu succes de Burnei. "CRĂCIUN FERICIT,d-le doctor!!! Am venit sa va colindam!:-) Impreuna cu Irinuca,de care sigur va amintiti, fetita care v-a facut cea mai frumoasa felicitare din lume "pentru cel mai bun doctor de pe planeta Terra!", va trimitem si noi cele mai frumoase si bune ganduri din lume! Va uram cu mult drag ca Nasterea Domnului sa va aduca multa sanatate si pace alaturi de cei dragi si sa va insenineze sufletul si viata! Si nu uitati nicio clipa:va respectam,va suntem alaturi asa cum ne-ati fost si dumneavoastra si va iubim!!!SĂRBĂTORI CU BINE!!!".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si