Potrivit Dr. Mihai Craiu, aceasta situație alarmantă este legată de administrarea medicamentul Ventulin, care poate ucide un număr mare de oameni. În același timp, medicul a subliniat că Venturilina trebuie luată numai în cazul bronhospasmului acut, și nu în cazul unei răceli.

Citeste si: Paralizat de la gât în jos și imobilizat în scaun cu rotile, Mihai Neșu este executat silit de Primăria Oradea! Fostul fotbalist a primit somație de la Direcția Economică!

Ventolinul se administreaza doar când există bronhospasm acut

”Ca să parafrazez un clasic in viață voi spune doar că pământul este rotund, benzina este inflamabilă și Ventolinul NU se dă pentru copii care au muci în nas și tuse din cauza unei răceli. Toate celelalte afirmații din imaginea de mai jos sunt doar aberații.

Citeste si: Raed Arafat: „Creşterea numărului de cazuri pe plan naţional nu se datorează doar litoralului”

Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!”, a scris medicul pe facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După mai multe comentarii „deplasate”, medicul a răspuns. El a subliniat că administrarea medicamentului poate duce la deces și chiar a dat un exemplu în familia sa.

”Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! Chiar nu mai accept comentarii deplasate. In familia noastră a existat un astfel de deces. PUNCT!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si