Close sidebar
Close sidebar

Doctorul Mihai Craiu trage un semnal de alarmă: "Acest medicament poate ucide!". Toți îl folosesc pentru a trata răceala

Alertă pe piața medicamentelor. Dr. Mihai Craiu a emis un semnal de alarmă. Potrivit acestuia, un medicament utilizat adesea pentru tratarea bolilor din copilărie poate fi fatal dacă este utilizat în mod necorespunzător.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Dr. Mihai Craiu, aceasta situație alarmantă este legată de administrarea medicamentul Ventulin, care poate ucide un număr mare de oameni. În același timp, medicul a subliniat că Venturilina trebuie luată numai în cazul bronhospasmului acut, și nu în cazul unei răceli.

Citeste si: Paralizat de la gât în jos și imobilizat în scaun cu rotile, Mihai Neșu este executat silit de Primăria Oradea! Fostul fotbalist a primit somație de la Direcția Economică!

Ventolinul se administreaza doar când există bronhospasm acut

”Ca să parafrazez un clasic in viață voi spune doar că pământul este rotund, benzina este inflamabilă și Ventolinul NU se dă pentru copii care au muci în nas și tuse din cauza unei răceli. Toate celelalte afirmații din imaginea de mai jos sunt doar aberații.

Citeste si: Raed Arafat: „Creşterea numărului de cazuri pe plan naţional nu se datorează doar litoralului”

Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!”, a scris medicul pe facebook.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

După mai multe comentarii „deplasate”, medicul a răspuns. El a subliniat că administrarea medicamentului poate duce la deces și chiar a dat un exemplu în familia sa.

”Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! Chiar nu mai accept comentarii deplasate. In familia noastră a existat un astfel de deces. PUNCT!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI