Close sidebar
Close sidebar

Doctorul Streinu Cercel, despre moartea fiicei lui Marius Teicu: "Oricine se poate infecta cu aceste virusuri"

Medicul Adrian Streinu Cercel a vorbit despre boala care a rapus-o pe fiica lui Marius Teicu, Patricia. Acesta a spus ca oricine poate lua virusul mortal, in anumite conditii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Este un virus cunoscut din anii 80, alaturi de acest HTLV 1 este si HTLV 2 si virusul care determina SIDA, adica HIV-ul. HTLV 1 si 2 au fost asociate, de-a lungul timpului, cu limfoame cutanate, care pot fi confundate cu o alergie.

Sunt multe persoane infectate cu aceste virusuri si care, toata viata lor, nu ajung sa dezvolte niciun fel de patologie de tip leucemic sau limfom. Este bine de stiut ca aceste infectii se pot depista si monitoriza in timp.

Exista si o terapie specifica impotriva acestor virusuri, dar inca nu si-a dovedit utilitatea semnificativa cand o leucemie se declanseaza.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oricine se poate infecta cu aceste virusuri daca are o viata dezordonata, adica virusul se transmite prin sange, droguri administrate intravenos, prin contact sexual neprotejat. Sunt cazuri rare.

Cand ele apar, prognostigul este foarte rezervat. Din multitudinea de microorganisme de pe Terra, noi cunoastem cam 0,5%. Evident ca se pot juca oricand cu noi si pot sa genereze o serie de manifestari pe care le descoperim incetul cu incetul.

Cert este ca daca omul duce o viata cat de cat controlata, riscul sa se contamineze cu astfel de virusuri este foarte mic. Daca viata este dezordonata, se apeleaza la droguri si administrarea intravenoasa, riscurile cresc considerabil.

As zice sa nu exageram, sunt foarte multe boli cu manifestari cutanate. in general, in proportie de 98% nu este cazul sa ne alarmam sau sa facem teste suplimentare ”, a declarat dr. Streinu Cercel ieri la un post de televiziune.

 

Sursa stire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI