Avocatul familiei Melencu a depus o cerere de administrare de probe către DIICOT, solicitând expertizarea excrementelor animalelor care se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop dorit efectuarea acestei expertize pentru a se constata dacă animalele au mâncat… carne de om. Într-o notă de subsol a documentului este menționat faptul că există posibilitatea ca animalele să fi fost hrănite cu trupurile fetelor ucise.

Citeste si: Dramele neștiute ale familiei Măceșanu! Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama vara trecută, după ce femeia a fost mușcată de o insectă pe câmp EXCLUSIV

Numai că nu s-a primit niciun răspuns de la DIICOT, iar această ipoteză terifiantă – trupurile celor două fete ar fi fost date la câini de Gheorghe Dincă – nu a fost luată în calcul de anchetatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu detonează bomba în cazul Caracal: ”Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia”

“Având în vedere cele de mai sus,considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, se precizează în documentul prezentat de  România TV.

Totodată, nu trebuie uitată nici celebra stenogramă  conform căreia Gheorghe Dincă îi spunea soției: “Scoate câinii, ia câinii de aici”, informează  dcnews.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si