Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat pentru Gazeta Noua ca politistii au deschis, in aceasta cauza, un dosar de cercetare penala pentru loviri. Evenimentul s-a petrecut, saptamana trecuta, iar filmarea a aparut acum.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Am fost sesizati de un tanar ca a fost agresat fizic si s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru loviri. Doi baieti, in varsta de 15 si 18 ani, au fost agresati de alte trei persoane, in varsta de 45 de ani, de 65 de ani si de 13 ani, in Giuvarasti. Evenimentul s-a intamplat in casa unuia dintre agresori, care i-a chemat pe la el pe cei doi. Unul dintre agresori ii banuia pe cei doi ca i-ar fi luat niste bani”, a declarat, pentru Gazeta Noua, agentul principal Alexandra Dicu.
Pe filmare se poate vedea cum cei doi tineri stau in fata celor doi barbati cerandu-si iertare pentru faptele de care erau acuzati. La un moment dat, minorul in varsta de 13 ani il loveste pe unul dintre tineri, sub privirile aprobatoare ale adultilor, scrie gazetanoua.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si