Close sidebar
Close sidebar

Doi adolescenti au fost sechestrati si batuti de doi barbati. Agresorii ii banuiau pe tineri ca fura

Doi adolescenti in varsta de 15 si 18 ani, din comuna Giuvarasti, judetul Olt, au fost batuti de doi barbati din aceeasi localitate care ii suspectau de furt.Barbatii i-au chemat pe tineri la locuinta unuia dintre ei, i-au inchis in casa, unde i-au umilit si batut. O parte din umilinta incasata de cei doi a fost filmata de unul dintre agresori, in filmare putand fi vazut si un alt minor, in varsta de 13 ani, care il batea pe unul dintre baieti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat pentru Gazeta Noua ca politistii au deschis, in aceasta cauza, un dosar de cercetare penala pentru loviri. Evenimentul s-a petrecut, saptamana trecuta, iar filmarea a aparut acum.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Am fost sesizati de un tanar ca a fost agresat fizic si s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru loviri. Doi baieti, in varsta de 15 si 18 ani, au fost agresati de alte trei persoane, in varsta de 45 de ani, de 65 de ani si de 13 ani, in Giuvarasti.

Evenimentul s-a intamplat in casa unuia dintre agresori, care i-a chemat pe la el pe cei doi. Unul dintre agresori ii banuia pe cei doi ca i-ar fi luat niste bani”, a declarat, pentru Gazeta Noua, agentul principal Alexandra Dicu.
Pe filmare se poate vedea cum cei doi tineri stau in fata celor doi barbati cerandu-si iertare pentru faptele de care erau acuzati. La un moment dat, minorul in varsta de 13 ani il loveste pe unul dintre tineri, sub privirile aprobatoare ale adultilor, scrie gazetanoua.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI