Cei doi adolescenți sunt căutaţi în parcuri, gări, autogări şi staţii de autobuz din Reşiţa şi Caransebeş.

Poliţiştii au format echipe şi au pornit în căutarea lor

IPJ Caraş-Severin anunţă că poliţiştii fac căutări pentru depistarea a doi minori, de 13 şi 17 ani, care au plecat dintr-un centru de primire în regim de urgenţă din Reşiţa şi nu au mai revenit.

Citeste si: Un copil român, de doar 6 ani, s-a înecat pe o plajă din Spania. Era în apă cu mama și fratele său

”Astăzi, 24 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că Constantin Cosmin Romulus, de 17 ani şi Ungureanu Pavel Dragoş, de 13 ani, au plecat împreună, fără învoire, în cursul acestei zile şi nu au mai revenit”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Cum erau cei doi adolescenți îmbrăcați la momentul dispariției

Constantin Cosmin Romulus este un adolescent cu o înălţime de 1,70 m, greutate 70 kg, păr şaten tuns scurt, ochi albaştri, constituţie atletică.

La momentul plecării Constantin Cosmin Romulus purta o geacă de culoare roşie, blugi de culoare închisă şi încălţăminte sport.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Semnalmentele lui Ungureanu Dragoş Pavel sunt: înălţime 1.55 m, greutate 50 kg, păr şaten tuns scurt, ochi verzi, constituţie robustă.

Citeste si: O adolescentă a dispărut fără de urmă marți dimineață. Alina plecase în drum spre școală și nu a mai ajuns la cursuri

La momentul plecării Ungureanu Dragoş-Pavel purta blugi de culoare gri, geacă de culoare vernil şi încălţăminte sport de culoare albastră cu dungi albe.

Polițiștii au constituit două echipe care au fac verificări în Reşiţa şi Caransebeş, în parcuri, gări, autogări, staţii de autobuz, unităţi spitaliceşti, precum şi în alte locuri unde ar fi putut fi găsiţi, fără a fi identificaţi până în prezent.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la minorii dispăruţi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si