Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul prânzului, la un fast food din Localitatea 1 Decembrie. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Potrivit informațiilor, copilul are nouă ani, bărbatul 39, iar femeia 43 de ani. Nu sunt stabilite deocamdată cauzele izbucnirii incendiului.

Citește și: Alertă de incendiu la o clinică din Deva. Pompierii au intervenit

Alertă de incendiu la o clinică din Deva. Pompierii au intervenit

Pompierii din Deva au fost chemați să intervină după ce un fum alb a fost observat ieșind din interiorul unei clinici. ”La locul solicitării s-au mobilizat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului Deva cu  o autospecială de stingere cu apă  şi spumă şi cu autoscara mecanică.    Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat că fumul provenea de la o instalaţie de răcire pe bază de azot”,  a transmis ISU Hunedoara. 

Citește și:  Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei de la ISU Hunedoara au mai transmis faptul că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Gestul incredibil la care a recurs un bătrân, aflat în pragul disperării Bărbatul trăiește singur și nu are moștenitori. Un vârstnic din Argeș și-a dat foc la valiza cu  bani  și la gospodărie, de supărare.

Localnicii au văzut flăcările și au alertat imediat autoritățile. 

Citește și: VIDEO- Incendiu masiv în estul Spaniei! Mii de persoane au fost evacuate

În urma incidentului șocant, bătrânul a suferit arsuri la un picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a incendiat suma de 20.000 de euro. Această sumă era averea de-o viață a bătrânului de 81 de ani. 

Bărbatul a avut un motiv întemeiat pentru care a recurs la un astfel de gest. El și-a incendiat singur economiile, din cauza unui proces pe care îl avea cu vecinii. Apoi, bărbatul a dat foc şi grajdului.  Bătrânul locuiește singur într-o gospodărie din Albeștii de Muscel și nu are moștenitori.

Citește și: Incendiu în cea mai mare piață agroalimentară din Slatina. Două depozite de marfă au ars


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si