Colegii celor doi au rezultate negative pentru testele COVID-19.

„În cadrul Instituţiei Prefectului Prahova au fost identificate primele două cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Este vorba despre două persoane care lucrează la Departamentul Juridic şi care, în prezent, se află în izolare. Starea lor este bună”, a transmis, miercuri Prefectura.

Colegii celor doi din Departamentul juridic a fost testaţi, iar în cazul tuturor rezultatele testelor pentru COVD-19 au fost negative.

Măsurile impuse la nivelul Prefecturii Prahova

La nivelul instituţiei a fost făcută dezinfecţia spaţiului, fără a fi întrerupte activităţile Prefecturii.

Citeste si: Testarea vaccinului Universităţii Oxford, suspendată după ce un pacient s-a îmbolnăvit

Instituţia Prefectului Prahova funcţionează în Palatul Administrativ din Ploieşţi, clădire în care îşi au sediul mai multe instituţii, inclusiv Consiliul Judeţean Prahova.

Citeste si: Cum îţi poţi da seama dacă ai fost infectat cu coronavirus. Lista completă a simptomelor descoperite

4.641 de cazuri de coronavirus în judeţul Prahova

Per total, în judeţul Prahova se înregistrează 4.641 de cazuri de coronavirus, 37 dintre acestea fiind raportate în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până ieri, 8 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 97.033 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Un nou prag depășit de pandemie: au murit peste 900.000 de oameni infectați cu noul coronavirus

Coronavirus Prahova
Teste coronavirus

40.838 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.590 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.136 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

3.967 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citeste si: Este sau nu obligatorie școala, începând cu 14 septembrie? Raluca Turcan: „Școala NU este facultativă!”

În intervalul 07.09.2020 (10:00) – 08.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 41 de decese (22 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 18 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la categoria de peste 80 de ani.

Toate cele 41 de decese înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si