Au trecut doi ani de la pornirea primului proces din România, în cazul unui tânăr agresat în mediul școlar. Instanța de judecată, pe baza raportului psiho-diagnostic, constată că atât părinții copilului agresat, cât și instituția școlară, sunt vinovați pentru agresiunea din cadrul școlii. Autoritățile îi obligă la daune morale după publicarea deciziei într-un ziar de largă circulație.

Citește și: Caz șocant- un elev s-a aruncat de la etaj după ce a fost agresat de colegi: „Ziceau că nu are curaj”

"În anul 2020 a circulat un film în care se observă cum o profesoară vede în clasă un copil căzut la podea, se uită la el și apoi pleacă fără să intervină. Scena cu bătaia a fost surprinsă de camerele video", declară avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Ștefaniei, fata de 16 ani incendiată în Bacău. Ar fi primit o provocare în mediul online, de tip Balena Albastră

Răsturnare de situație în cazul Ștefaniei, fata de 16 ani incendiată în Bacău. Ar fi primit o provocare în mediul online, de tip Balena Albastră

Răsturnare de situație în cazul Ștefaniei, fata de doar 16 ani care a fost găsită incendiată în curtea casei sale dintr-o comună din județul Bacău.

Anchetatorii aduc în discuție un amănunt terifiant: tânăra și-ar fi luat viața din cauza unei provocări primite în mediul online, de tipul Balena Albastră.

Ștefania, o adolescentă de 16 ani,  a fost găsită carbonizată  în curtea casei, descoperirea macabră fiind făcută chiar de către părinții fetei.

Citește și:  VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Tânăra și a pus capăt zilelor într un mod îngrozitor. Ea era pasionată de pictură, însă  mesajul fiecărui desen  era unul înspăimântător.

Citește și:  Șocant! Un bebeluș de numai 6 luni a murit în brațele părinților, la doar câteva ore după ce a ieșit din spital! „Am văzut cum i-a ieșit din gură și nas o substanță gălbuie”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si