Doi bărbați au cerut magistraților de la Judecătoria Gherla înlocuirea măsurii arestului preventiv pe motiv de COVID-19.

Citeste si: Doctorul a rupt tăcerea. Ce se întâmplă la Spitalul Suceava. „Ni se dădea o singură mască”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Solicităm respectuos înlocuirea măsurii arestării preventive cu o măsură mai blândă având în vedere pandemia existentă pe toate continentele de boala coronavirus COVID 19, provenita de la coronavirus SARS-CoV-2.

Subsemnații suntem închiși în penitenciarul Gherla unde există 783 persoane private de libertate la care se mai adaugă si functionarii din penitenciar apartinand Ministerul Justitiei.

Subsemnatii suntem inchisi pentru o fapta de gravitate de redusa intrucat ne -am impacat cu persoana vatamata si aceasta la randui sufera din cauza faptului ca suntem arestati (suntem cumnati cu doamna P.A., care solicita respectuos clementa din partea instantelor).

De la momentul arestării subsemnatului C.S. — 10 februarie 2020 – până în prezent, numarul cazurilor de coronavirus aproape s-a triplat”, se arată în cererea celor care vor să fie lăsați liber pe motiv că le e frică de coronavirus, conform publicației clujust.ro.

Citeste si: Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Ce au răspuns judecătorii celor doi arestați care au vrut să scape de închisoare pe motiv de coronavirus

Din păcate pentru ei, judecătorii nu a fost impresionați de motivarea arestaților preventiv și Instanța le-a respins cererea, arătând că ”nu există nicio legătură între pandemia de coronavirus și starea de arest în care se află inculpații”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si