Doar acorduri de catuse s-au auzit aseara in parcarea unui mall din Timisoara. Exact locul unde doi dintre muzicienii Filarmonicii "Banatul" au fost saltati de ofiterii antidrog.

Un turneu recent in Olanda ar fi fost sursa drogurilor, spun anchetatorii. Cei doi artisti, un tenor si un contrabasist, ar fi cumparat de acolo 700 de pastile si 900 de timbre cu stupefiante.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Muzicienii si-ar fi luat masuri de precautie. Au platit un caraus sa aduca "marfa" in Romania, iar acesta le-a furnizat niste coordonate GPS pentru a o gasi. Dupa ce au recuperat de pe un camp investitia ilegala, cei doi s-au apucat sa caute clienti prin Timisoara.

Daca prima tranzactie a mers ca o arie bine interpretata, a doua le-a fost fatala muzicienilor. Au negociat sa vanda intreaga cantitate ramasa pentru aproape 12.000 de euro. Doar ca rolul cumparatorului a fost jucat de un politist sub acoperire.

Ambii au fost retinuti pentru 24 de ore si se pare ca ar fi "cantat" in fata procurorilor DIICOT intreg adevarul. Un judecator va decide acum daca vor merge si in spatele gratiilor sau vor fi cercetati in libertate.

Oricum, acuzatiile sunt grave: trafic de droguri de mare risc si introducere de droguri de mare risc in tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si