Close sidebar
Close sidebar

Doi băieți dintr-o tabără ar fi fost abordați de un altul pentru favoruri sexuale

Doi băieți, aflați într-o tabără din Cluj-Napoca, ar fi fost abordați de un alt băiat care le-ar fi cerut celor doi activități de natură sexuală.

Diana Puiu,

Doi băieți dintr-o tabără ar fi fost abordați de un altul pentru favoruri sexuale

[Sursa foto: A1.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal după ce doi elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, aflați într-o tabără alături de mai mulți colegi, au fost abordați de un altul, care le-ar fi cerut celor doi să întrețină activități sexuale.

Citeste si: Ce a transmis Poliția Capitalei în cazul femeii care își brusca copilul în parc. Starea în care a fost găsită fetița

„Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Abuzuri la un centru de corecție pentru minori din Târgu Frumos

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, a arătat sursa citată.


Autoritățile efectuează demersuri și pentru informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Abuzuri la un centru de corecție pentru minori din Târgu Frumos

Mai mulți minori au trecut prin umilințe și bătăi, aceștia fiind aflați la un centru social din județul Iași. Un copil internat la acel centru a fost agresat de un coleg de cameră, care instiga și alți adolescenți să aibă același comportament.

Citeste si: VIDEO- Doi bărbați au fost arestați după ce au bătut o femeie în stradă

În filmări au ieșit la iveală momentele în care adolescentul era bătut și umilit, iar acestea au ajuns în mâna autorităților la începutul anului.
Problemele de la Tg. Frumos par să fie mai vechi, pentru că au fost semnalate pe parcursul câtorva luni pe o pagină publică de Facebook, care are câteva mii de urmăritori, scrie Ziarul de Iași.

Citeste si: Mai mulți români vor petrece ani grei în spatele gratiilor după ce au terorizat o mamă și pe fetița ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI