În Turda, doi bărbați au ajuns la urgențe, după ce rezervorul unei mașini alimentate cu GPL a explodat într-un garaj.

Cum s-a petrecut incidentul din Turda?

Explozia a avut loc în momentul în care cei doi au deschis ușa.

În acest caz, joi, 11 ianuarie, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Turda, pe Strada Frăgăriște, din municipiul Turda.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit pe strada Frăgărişte din municipiul Turda, unde s-a produs o explozie într-un garaj.

Din primele date, a rezultat o singură victimă, un bărbat, care prezintă arsuri la nivelul membrelor inferioare. Potrivit informaţiilor primite din teren, explozia s-a produs la rezervorul de gaz al unui autoturism.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Echipajele noastre asigură măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, acordând de asemenea prim-ajutor calificat victimei. Bărbatul este conştient, cooperant. Explozia nu a fost urmată de un incendiu", se arată într-o informare a ISU Cluj. 

Citește și: Noi detalii în cazul Crevedia. Ionuț Doldurea, unul dintre patronii stației GPL de la Crevedia, face acuzații grave: ,,Când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii nu erau evacuați”

Explozia nu a fost urmată de incendiu

În acest caz, cei doi au fost duși de urgență la spital, cu arsuri la nivelul feței, dar și membrelor inferioare.

"Ambii prezintă arsuri la nivelul feţei şi a membrelor inferioare, fiind conştienţi şi cooperanţi", menţionează ISU Cluj.

Victimele sunt  în stare stabilă. De asemenea, autoritățile vor stabili cauza exploziei, potrivit Realitatea.net

Citește și: Pericol de explozie în Iași. O autocisternă ucraineană încărcată cu propan s-a oprit în curtea unei case, lovind o țeavă de gaze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si