Close sidebar
Close sidebar

Doi bărbați au fost arestați după ce au introdus în țară droguri de mare risc

Șapte percheziții au avut loc în Galați, Brăila și Dâmbovița, la persoane care au fost prinse în flagrant în timp ce introduceau droguri în țară.

Diana Puiu,

Doi bărbați au fost arestați după ce au introdus în țară droguri de mare risc

[Sursa foto: national.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi bărbați au fost arestați, într-un dosar privind introducerea de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.
”La data de 12 iulie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi, au efectuat o acţiune operativă, pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc.

Citeste si: Razie de amploare a polițiștilor din Constanța: un tânăr a fost prins drogat la volan

Astfel, în cauză a fost realizată o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Galaţi, a unui bărbat, în momentul când ar fi comercializat aproximativ 5 grame de amfetamină.

După finalizarea acestei acţiuni, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere de droguri de mare risc”, anunţă IGPR.

Citeste si: Fără substanțe interzise la Electric Castle. Skinny vă verifică la intrarea în festival

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Autoritățile au confiscat 7 kg de amfetamină, 5 grame de cannabis, suma de 11.000 de lei și 3 telefoane mobile.

În urma verificărilor efectuate, 2 bărbați, cu vârstele de 41, respectiv 46 de ani, din Galați, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind dispusă apoi arestarea preventivă pentru 30 de zile până la finalizarea anchetei.

Verificări dure pentru identificarea drogurilor la Electric Castle

„Skinny vă așteaptă la ELECTRIC CASTLE” este o postare a Poliției de Frontieră Română pe pagina de Facebook. Skinny este unul dintre cei mai buni câini antrenați în depistarea substanțelor interzise.

Citeste si: VIDEO- Un hostel de lângă Buzău a fost devastat de tinerii care l-au închiriat pentru un majorat

Măsurile anti-drog au fost sporite la următoarele festivaluri, astfel că la Nostalgia și Neversea autoritățile au luat măsuri mai dure, iar participanții au fost verificați din cap până-n picioare și puși să arunce tot ce nu părea a fi în regulă. 

Citeste si:  VIDEO| Ultima noapte de festival Neversea pe plaja din Constanța a fost parcă cea mai explozivă dintre toate

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI