Cei doi tâlhari, unul de 20 de ani, altul de 24 au fost surprinși de camerele de supraveghere din clubul din Centrul Vechi, acolo unde au ochit victima. Tânăra de 19 ani ieșise să petreacă, iar unul dintre ei a abordat-o!

Mașina a dispărut din fața blocului

"A venit un tip care s-a băgat în seamă cu mine, mi-a zis ca are 20 și ceva de ani, că e la facultate.

Tipul părea foarte interesat de mașini, ceea ce mi s-a părut dubios. Există o grămadă de subiecte de conversație. Mai era cu un prieten, tipul respectiv care a venit mai târziu în club."

Petrecerea a continuat până spre dimineață, atunci când fata a început să se simtă rău.

Citeste si: Veronica a fost ucisă în Spania de unchiul soțului ei. Bărbatul este îngenuncheat de durere

"La un moment dat, pe parcursul serii, chestiile au devenit puțin blurry( n.r în ceață), ceea ce mă face să mă gândesc că s-ar putea să-mi fi pus ceva în băutură. Am zis că vreau să plec acasă, el a zis că mă conduce spre casă și pe drum am început să vorbim despre mașini. M-a întrebat ce mașină am eu, când am ajuns acasă mașina mea era parcată pe strada unde stau și m-a întrebat de mașină."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022: Ce schimbări se anunţă în ultima parte a anului?

A doua zi tânăra a avut un șoc. Mașina dispăruse din fața blocului, la fel și cheile autoturismului, pe care le avea în ghiozdan.

"M-am panicat foarte tare. Am văzut apoi pe camere. Pentru că unde era parcată mașina era un restaurant și am văzut pe camere..după ce am intrat eu în casă ei au luat mașina."

Cei doi sunt cercetați pentru furt calificat

Claudia Costandiș, reporter Kanal D: "Cei 2 tineri nu dețineau nici macar permis de conducere. Cu toate acestea, au efectuat mai multe drumuri cu mașina, dintre care și 2 la mare. Astfel, i-au ajutat și pe anchetatori să-i prinda mai ușor, după ce mașina a fost dată în consemn."

Citeste si: Cum se coc vinetele la cuptor? O reţetă simplă pentru cei care nu vor să facă fum în casă

De aici a mai fost doar un pas până când polițiștii i-au identificat pe cei doi hoți.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt IGPR: "În cursul acestei dimineți polițiștii serviciului furturi auto au pus în aplicare trei mandate de percheziție într-un dosar privind furtul unui autoturism. În urma unui șir de investigații complexe, plecând de la stabiliarea traseului unde s-au deplasat cu autoturismul și creearea unui cerc de suspecți care a fost redus la cei doi bărbați care au fost reținuți."

Citeste si: Focuri de armă în Popești-Leordeni. Un tânăr a ajuns de urgență la spital

Acum, cei doi tineri sunt cercetați pentru furt calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si