Poliția Orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări pentru tâlhărie în cazul celor agresori.
Bărbații au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Timiș.

Citeste si: O femeie de 40 de ani din Prahova, suspectată de tentativă de omor

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare au reuşit identificarea şi depistarea celor doi bărbaţi în localitate, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Citeste si: Un bărbat din Brașov a fost bătut și jefuit de o tânără chiar la el acasă. Incidentul a avut loc după o petrecere

Un bărbat a fost bătut și jefuit în propria casă

Petrecere cu sfârșit nefericit pentru un bărbat în vârstă de 36 de ani care a fost bătut şi jefuit de o tânără în vârstă de 25 de ani, chiar în casa sa din Brașov. Femeia a fost prinsă de oamenii legii la un punct de trecere a frontierei, în timp ce încerca să fugă din țară cu bunurile furate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Percheziții în județul Satu Mare, la persoane suspectate de camătă și șantaj

Brașoveanul în vârstă de 36 de ani a decis să-i cheme la el acasă, pentru a petrece timp împreună, alături de un pahar de vin pe doi bărbaţi şi o femeie.

Din nefericire pentru el, petrecerea nu a luat tocmai întorsătura dorită, deoarece a fost bătut şi jefuit de femeia în vârstă de 25 de ani.

Citeste si:  Invitat de onoare la majorat. Un cal a făcut senzație la o petrecere din Brașov

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si