Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Bogdan Toader, a declarat, joi, ca politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat in municipiul Focsani trei barbati despre care se banuia ca ar transporta bunuri provenite din savarsirea infractiunii de furt.

In cele doua autoturisme cu care se deplasau, politistii au gasit patruzei de laptopuri, mai multe telefoane mobile si tablete, care au fost ridicate pentru continuarea cercetarilor.

”S-a stabilit faptul ca cele 40 de laptopuri ar proveni dintr-o unitate scolara din Marea Britanie si ar fi fost sustrase la data de 16.07.2017”, a declarat Bogdan Toader.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit acestuia, fata de doi dintre barbati, unul de 33 ani din municipiul Focsani, si unul de 31 ani, din municipiul Galati, judetul Galati, s-a dispus masura cercetarii sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale, politistii incercand sa stabileasca daca cei doi barbati sunt si autorii furtului.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si