Doi bărbați din Botoșani au bătut un tânăr în vârstă de 22 de ani și au intrat intenționat cu mașina în autoturismul în care acesta se afla. Bărbații au fost reținuți de polițiști după comiterea acestor fapte.

Citeste si: Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de o ambulanță pe DN 24

Ce s-a întâmplat la fața locului

„Din cecetări, a reieșit faptul că la data de 1 octombrie 2022, cei doi bărbați, în timp ce se deplasau cu un autoturism, pe Drumul Județean D.J. 296 ar fi intrat în impact, în mod intenționat, cu un alt autoturism, în care se afla persoana vătămată și care era staționat pe marginea părții carosabile, în fața unui local public, din comuna Roma”, comunică IPJ Botoșani.

„Ulterior, ar fi distrus elemente de caroserie ale autoturismului respectiv, folosindu-se de obiecte contondente și ar fi lovit victima, care se afla în interior, un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, provocându-i acestuia leziuni fizice ”, mai adaugă IPJ Botoșani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un fost campion la scrimă a fost găsit mort în imobilul său din Otopeni

Ce pedepse au primit atacatorii

„La data de 2 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi bărbați, de 41 și 27 de ani, din comuna Roma, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere

și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Botoșani.

Citeste si: O persoană a decedat după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autocamion

O ambulanță a lovit un biciclist

O ambulanță care transporta un pacient și mergea către municipiul Tecuci, a accidentat mortal un biciclist, potrivit IPJ Galați.

Biciclistul  era un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna Vânători, iar în urma impactului acesta a decedat. El nu purta niciun element reflectorizant, iar bicicleta sa nu era echipată, de asemenea, cu lumini sau elemente reflectorizante. Zona producerii accidentului este neiluminată.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: El este Andrei, tânărul în vârstă de 22 de ani care a fost găsit mort în unitatea militară din Focșani. Ce ipoteză au polițiștii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si