Cei doi bărbați foloseau o butelie pentru prepararea hranei și au murit în urma intoxicației cu dioxid de carbon, potrivit GDS.ro. Au fost găsiți fără suflare de către fiica bărbatului de 36 de ani. Femeia a alarmat autoritățile la 122.

Citeste si: Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion/Poliția i-a identificat

Intervenția echipajului de prim ajutor nu a reușit să le salveze viețile celor doi bărbați.

Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: De ce a murit Mihaela Galani, patroana unui cunoscut brand de pantofi din Constanța. Femeia de afaceri avea doar 33 de ani și moartea ei e învăluită în mister

Autoritățile au precizat că, din primele informații, este vorba de o moarte cauzată de o butelie cu arzător folosită la încălzire și gătit.

Ce a transmis IPJ Gorj

„La data de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că și-ar fi găsit tatăl și fratele decedați, într-o cameră a locuinței, din comuna Bălești.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrele a doi bărbați, de 36 și 58 de ani, ambii din comuna Bălești.

Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului“, a trasnmis marți IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si