Close sidebar
Close sidebar

Tată și fiu, găsiți morți în casa lor din Gorj. Ce s-a întâmplat

Doi bărbați, tată și fiu, de 58, respectiv 35 de ani, au murit în cursul zilei de marți, 4 ianuarie, în casa acestora din comuna gorjeană Bălești, infomrează presa locală.

Sorin Negru,

Intervenția echipajului de prim ajutor nu a reușit să le salveze viața celor doi bărbați.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi bărbați foloseau o butelie pentru prepararea hranei și au murit în urma intoxicației cu dioxid de carbon, potrivit GDS.ro. Au fost găsiți fără suflare de către fiica bărbatului de 36 de ani. Femeia a alarmat autoritățile la 122.

Citeste si: Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion/Poliția i-a identificat

Intervenția echipajului de prim ajutor nu a reușit să le salveze viețile celor doi bărbați.

Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: De ce a murit Mihaela Galani, patroana unui cunoscut brand de pantofi din Constanța. Femeia de afaceri avea doar 33 de ani și moartea ei e învăluită în mister

Autoritățile au precizat că, din primele informații, este vorba de o moarte cauzată de o butelie cu arzător folosită la încălzire și gătit.

Ce a transmis IPJ Gorj

„La data de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că și-ar fi găsit tatăl și fratele decedați, într-o cameră a locuinței, din comuna Bălești.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrele a doi bărbați, de 36 și 58 de ani, ambii din comuna Bălești.

Cele două cadavre au fost transportate la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului“, a trasnmis marți IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI