Close sidebar
Close sidebar

Doi barbati din Irlanda s-au casatorit pentru a evita plata unei taxe pentru mostenire

Doi irlandezi heterosexuali s-au casatorit, saptamana aceasta, in Dublin, pentru a evita plata unei taxe de 50.000 de euro pentru mostenire.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Matt Murphy, in varsta de 83 de ani, intentioneaza sa lase casa mostenire prietenului sau Michael O’Sullivan, in varsta de 58 de ani, dar odata cu asta cel din urma ar fi trebuit sa plateasca o taxa de 50.000 de euro.

Prieteni buni, Matt Murphy si Michael O’Sullivan sunt heterosexuali, insa au decis sa se casatoreasca atunci cand au descoperit ce taxa ar fi trebuit platita pentru casa pe care Murphy o lasa mostenire lui O’Sullivan.

Dupa ce s-au consultat cu un avocat, Murphy si O’Sullivan au decis ca cel mai bun mod de a rezolva situatia este aceasta.

O’Sullivan, tatal a trei copii, a explicat faptul ca Murphy a fost cel care a facut planul: „il stiu pe Matty de 30 deani. Am devenit foarte buni prieteni dupa ce a doua relatie a mea s-a incheiat. il duc pe Matt cu masina la tot felul de petreceri si evenimente.

A devenit prieten cu toti prietenii mei, toti il iubesc. Eu mi-am pierdut apartamentul si locuiam in casa ciuva. Acea casa a fost vanduta si am ajuns pe strazi”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„A spus ca nu ma poate plati ca ingrijitor. in final, Matt a zis ca singurul mod in care ma poate plati este sa imi lase casa. A spus ca imi da casa, ca sa am unde sa triesc dupa ce el nu va mai fi”, a mai povestit el.

Cei doi s-au casatorit intr-un fost spital aflat pe strada Grand Canal din Dublin, iar petrecerea restransa a avut loc intr-un bar.

Daca O’Sullivan a mai fost casatorit o data, pentru Murphy aceasta este prima cununie.

In timpul ceremoniei, O’Sullivan a vorbit despre bunatatea sotului lui, in timp ce Murphy a cantat piesa „Let the World Go By” a lui Willie Nelson.

O’Sullivan a spus dupa ceremonie: „il iubesc pe Matt si el pe mine, ca prieteni”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI