Potrivit unui comunicat de presa transmis marti de reprezentantii Politiei Judetene Sibiu, in 1 mai, in jurul orei 01.15, un barbat a sesizat telefonic Politia Medias ca persoane necunoscute ii agreseaza cainele.

"La fata locului a fost directionat un echipaj al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, fiind identificat reclamantul si alte doua persoane, care au declarat ca un grup de oameni au intrat peste ei in curte si au incercat sa omoare un caine.

in curtea respectiva a fost identificat si apelantul, care se afla langa un caine din rasa ciobanesc, aflat in agonie”, spun reprezentantii Politiei Sibiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Conform sursei citate, in continuarea cercetarilor jandarmii au identificat la Centrul de Primiri Urgente Medias doi barbati, unul dintre acestia solicitand ingrijiri medicale si avand muscaturi de caine. Cercetarile in acest caz au fost preluate de catre politistii Biroului Investigatii Criminale Medias, cei doi barbati fiind cercetati penal pentru maltratarea si schingiuirea animalelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si