Close sidebar
Close sidebar

Doi bărbaţi din Timiș au fost prinşi în flagrant cu 20 de kilograme de cannabis adus din Spania. Cum au atransportat cei doi drogurile până în România

Oamenii legii din Timiş se ocupă de două dosare de trafic de droguri, după ce doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant având asupra lor, în total, 20 de kilograme de cannabis transportat din Spania prin firme de coletărie. Procurorii vor formula propuneri de arestare preventivă.

Alexandra Costea,

Doi bărbaţi din Timiș au fost prinşi în flagrant cu 20 de kilograme de cannabis adus din Spania. Cum au atransportat cei doi drogurile până în România

[Sursa foto: DIICOT]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”La data de 10.03.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a informat, vineri, DIICOT.  

Reprezentanții DIICOT a menționat că măsura a fost dispusă după ce, la data de 10.03.2022, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Timişoara, având asupra sa cantitatea de 8 kilograme de cannabis.

Citeste si: Ultimul mesaj lăsat de o studentă înainte de a fi omorâtă de bombardamentele rușilor: „Mulțumesc, dar voi rămâne în Harkov până la victorie”

”În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a ridicat de la o societate de coletărie două colete în care erau disimulate drogurile de risc”, au mai precizat procurorii, explicând că drogurile proveneau din Spania.

Bărbații vor fi prezentaţi judecătorilor 

Conform oamenilor legii, bărbatul are 51 de ani. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totodată, DIICOT anunţă un alt dosar, cu date similare, un alt bărbat, de 25 de ani, fiind reţinut.

Citeste si: O ucraineancă, în vârstă de 91 de ani, a trăit coșmarul asediului Leningradului pe vremea când era doar un copil, este prinsă acum în asediul din Harkov

”Măsura a fost dispusă după ce, la data de 10.03.2022, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Lugoj, având asupra sa cantitatea de 12 kilograme de canabis, acţiune realizată împreună cu ofiţerii de poliţie din cadrul B.C.C.O.

Timişoara. În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a introdus în ţară, prin intermediul unei societăţii de coletărie, un colet cu ţară de provenienţă Spania, în greutate totală 24 kilograme, în care erau disimulate drogurile de risc, destinate comercializării către consumatorii din municipiul Timişoara”, au mai informat procurorii.  

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Bloggerița Marianna Podgurskaya, care a scăpat cu viață din infernul de la Mariupol, a născut o fetiță

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI