Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, un trecator a sunat, joi seara, la numarul 112 si a anuntat ca a descoperit cadavrele a doi barbati pe un camp, in apropierea municipiului Targoviste.

Barbatii aveau 40 si 49 de ani.

Conform procurorului de caz, a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, principala ipoteza fiind cea a unui dublu asasinat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Procurorul a precizat ca cercetarile la fata locului, oprite din cauza intunericului, vor fi reluate vineri dimineata.

Citeste si: Cristian Sabbagh, atacat brutal cu toporul! "Au vrut sa ne omoare"! Imagini exclusive din "iadul" in care s-a aflat o echipa Kanal D in Bihor

Unul dintre barbati, cel in varsta de 49 de ani, Gheorghe Ifrim, era consilier local UNPR in comuna Razvad.

Viceprimarul localitatii, Ionela Serban, a declarat ca barbatul se afla pe camp impreuna cu un alt localnic pentru a culege varza. Ea a spus ca, potrivit familiei barbatului, acesta si-a sunat un prieten, iar in timp ce vorbeau consilierul a strigat catre persoane pe care le prinsese la braconaj, amenintandu-le ca va anunta Politia.

In acel moment, s-au auzit impuscaturi, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Razvad.

"Presupun ca ii cunosteau pe cei care faceau braconaj si de aceea au fost omorati", a adaugat viceprimarul din Razvad, care a precizat ca victimele au fost impuscate in cap si in abdomen.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si