Close sidebar
Close sidebar

Doi barbati, gasiti impuscati pe un camp din apropiere de Targoviste

Doi barbati au fost gasiti impuscati, joi seara, pe un camp din apropierea municipiului Targoviste, iar principala ipoteza a anchetatorilor este cea a unui dublu asasinat. Unul dintre barbati era consilier local in comuna Razvad, iar viceprimarul localitatii afirma ca, cel mai probabil, cei doi au fost impuscati de persoane prinse la braconaj.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, un trecator a sunat, joi seara, la numarul 112 si a anuntat ca a descoperit cadavrele a doi barbati pe un camp, in apropierea municipiului Targoviste.

Barbatii aveau 40 si 49 de ani.

Conform procurorului de caz, a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, principala ipoteza fiind cea a unui dublu asasinat.

Procurorul a precizat ca cercetarile la fata locului, oprite din cauza intunericului, vor fi reluate vineri dimineata.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Unul dintre barbati, cel in varsta de 49 de ani, Gheorghe Ifrim, era consilier local UNPR in comuna Razvad.

Viceprimarul localitatii, Ionela Serban, a declarat ca barbatul se afla pe camp impreuna cu un alt localnic pentru a culege varza. Ea a spus ca, potrivit familiei barbatului, acesta si-a sunat un prieten, iar in timp ce vorbeau consilierul a strigat catre persoane pe care le prinsese la braconaj, amenintandu-le ca va anunta Politia.

In acel moment, s-au auzit impuscaturi, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Razvad.

"Presupun ca ii cunosteau pe cei care faceau braconaj si de aceea au fost omorati", a adaugat viceprimarul din Razvad, care a precizat ca victimele au fost impuscate in cap si in abdomen.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI