Cei doi bărbați, rivali în dragoste sunt un român în vârstă de 20 de ani care locuiește în provincia Imperia și un altul de aceeași vârstă din Cairo Montenotte, de origine marocan.

Citește și: O tânără a fost găsită fără viață în propria casă. Ce a postat asistenta medicală pe contul ei de Facebook, chiar înainte să moară: „Doar supraviețuiesc”

Chiar dacă relația celor doi cu o italiancă s-a încheiat cu ceva timp în urmă, bărbații încă se luptă pentru dragostea tinerei.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi când s-au întâlnit în gara din Savona, acolo unde a izbucnit scandalul.

Cei doi rivali și-au cărat pumni și picioare pentru inima femeii care i-a părăsit pe amândoi

Românul în vârstă de 20 de ani și-a atacat rivalul cu pumni și lovituri de picior, iar marocanul, după ce s-a apărat, a mers la Poliție pentru a denunța ceea ce s-a întâmplat, care se pare că nu era prima de acest fel.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- Imagini înfiorătoare cu un imigrant care înjunghie un student, în încercarea de a fi expulzat din Marea Britanie/Avocat: ”Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări”

După doar câteva ore, cei doi s-au întâlnit din nou pe stradă și așa a izbucnit o nouă încăierare, de data aceasta chiar într-un autobuz.

Românul a ajuns pe mâna poliției

În scandalului izbucnit în autobuz, marocanul a suferit răni grave și a fost transportat la spitalul San Martino din Genova.

Citește și: El este unul dintre cei mai bătrâni tați din lume. Cine este femeia care l-a făcut părinte la vârsta de 82 de ani

Noua agresiune a declanșat intervenția carabinierilor, care l-au oprit pe românul agresor, iar procurorul de serviciu din cadrul Tribunalului din Savona i-a ordonat să se prezinte la poliție pentru a semna controlul judiciar. Totodată, în scurt timp ar putea fi emisă o măsură de interzicere a apropierii de rival.

Citește și: O româncă a uitat o sumă uriașă de bani într-un magazin din Italia. Femeia nu se aștepta să mai vadă vreodată banii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si