Bătaia a avut loc luni, 9 ianuarie, în localitatea Botoșana din județul Suceava. În imagini se vede cum cei doi își împart pumni și picioare și, la un moment dat, unul dintr ei cade la pământ.

De la ce a pornit scandalul

Conform primarului din Botoșana, Ioan Ghiață, scandalul ar fi pornit de la o învățătoare. Femeia ar fi nouă în școală, iar părinții s-au împărțit în două tabere: una care îi ține partea, iar o a doua care o contestă.

Bătăușii ar fi din ”tabere” diferite, iar de aici ar fi pornit scandalul. Cei doi au decis să își regleze coîn stradă, cu pumnii.

Citește și: Afacerea de succes cu care o româncă a reușit ă revoluționeze stilul de viață al oamenilor. Produsele sale sunt o noutate în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un deschis dosar penal în acest caz.

Copil de șase luni găsit a fost găsit mort în locuinţa părinţilor, fără urme de violență pe corp

Un copil în vârstă de şase luni a fost găsit mort în locuinţa părinţilor, pe corpul său nefiind nicio urmă de violenţă.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii tragediei.

Citește și: Gestul șocant al unui șofer: a intrat cu mașina într-un hotel central

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

Citește și: Primăria Capitalei a scăpat de datorii. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, urmând să fie efectuată necropsia şi să fie stabilită cauza decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si