Doi șoferi au avut o altercație în trafic, miercuri după-masa, în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu cu strada Rahovei.

S-au luat la bătaie în trafic

Incidentul a fost filmată de un participant la trafic și postată pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU.

Pe video se poate observa cum cei doi duc o luptă corp la corp, după care se despart, iar unul din șoferi se îndreaptă spre mașina sa, să plece.

Citeste si: Ploile torențiale și vijeliile se mută în sudul țării. HARTA de la ANM

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În imagini se poate vedea cum cei doi au coborât din mașini și s-au luat la bătaie. Aceștia s-au trântit la pământ, în timp ce alți conducători auto, martori la eveniment, încercau să-i despartă.

De la ce a pornit totul

Imediat după altercație, unul dintre șoferi a mers la poliție și a depus o plângere. Este vorba despre conducătorul auto care apare pe filmare cum pleacă primul spre mașină.

Citeste si: Situație fără precedent la Otopeni: Un agent de poliție a fost mușcat de abdomen în timp ce încătușa un scandalagiu

Acesta ar fi declarat că totul ar fi pornit din cauză că celălalt șofer îi arăta semne obscene. Acum, poliția face cercetări.

Citeste si: Horoscop 8 iulie 2022. Zodiile care își vor găsi marea iubire. Vești extrem de bune!

„În referire la acest incident vă informăm că, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a înregistrat o plângere privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii sibieni desfășoară cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 7 iulie 2022. Ce se întâmplă cu moneda euro? Anunțul oficial

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si