Potrivit martorilor, citati de site-ul debraila.ro, cei doi baschetbalisti au fost loviti cu cutite si sticle dupa ce intre ei si un grup de barbati aflati sub influenta bauturilor alcoolice a izbucnit un conflict.

Darrel Bowie (24 de ani) si Joseph McClain (25 de ani) ar fi fost loviti cu pumnii, dar si cu sticle si cu un cutit. Mai multi colegi de echipa ai baschetbalistilor americani au fost martori la scenele violente.

Mai multe persoane care au asistat la conflict au sunat la 112. Cei doi baschetbalisti au fost transportati de urgenta la spital si operati. Darrel Bowie se afla in stare grava, el avand un plaman perforat.

"Unul dintre ei este in stare buna, celalalt nu. Au fost adusi pe parcursul noptii la spital", a declarat directorul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu, pentru Mediafax.

Politia a deschis o ancheta in urma conflictului violent. Baschetbalistii ajunsesera in Braila in urma cu numai o luna.
"in jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasa din centrul municipiului Braila. in urma unui conflict in care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost injunghiati. inca se analizeaza camerele din zona pentru a stabili cu exactitate numarul si numele celor implicati, nu sunt identificati toti. Cei doi americani de 24 si 25 de ani au fost transportati la spital si s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.

Sursa foto: debraila.ro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si