Nea Dumitru si tusa Maria trebaluiau prin curte atunci cand in fata casei lor a oprit o masina neagra.

„Eram in curte dupa un brat de lemne si m-am intors inapoi cu lemnele sotia era cu ei in curte! Dar ei au venit asa, fara sa strige la poarta, nimic, doar m-am pomenit cu ei acolo, in spate!”, povesteste barbatul.

Cei trei le-au explicat batranilor ca sunt in cautare de electrocasnice stricate, pe care vor sa le cumpere.

„Eu nu am vrut sa-i primesc sub nicio forma, sotia a zis ca avem televizoare defecte si sa le dam. Pareau oameni de incredere si am zis ca le cumpara”, mai spun acestia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Insa cei trei, doi barbati si o femeie, aveau un alt plan, bine pus la punct. I-au oferit batranei o bancanota de 5 sute de lei: „ei au scos o hartie de 5 milioane, ca au zis ca n-au bani maruntei si sa-i schimbam. i-am luat hartia si m-am dus sa-i aduc rest”.

"In timpul acela el a intrat in casa, a luat banii si ii spune celeilate "nu mai luam"...nu

stiu ce! "hai sa mergem sa schimbam banii aici!" Eu i-am vazut ca nu s-au oprit aici, si m-am dus fuga la cutia cu bani, sa vad. acolo: nimic!”, mai povesteste batranul.

Batrana mai sa lesine cand si-a vazut cutiuta fara niciun ban in ea. Cei doi soti stransesera aproximativ 4 mii de lei in ea, bani pe care ii pastrau pentru zile negre.

Disperati, cei doi soti au anuntat politia, insa pana sa vina echipajul, hotii s-au facut deja nevazuti. Nu vor ajunge insa prea departe, pentru ca oamenii legii au amprentele lor pe banconta de 5 sute de lei pe care au lasat-o batranilor.

Elena Bulgarea, purtator de cuvint IJP Neamt: „Politistii au demarat cercetarile pentru a-i prinde pe cei vinovati de savarsirea infractiunii, respectiv 2 barbati si o femeie care s-ar fi deplasat cu un autoturism de culoare inchisa pe raza localitatii”.

Pana cand vor fi prinsi, cei doi soti stau ca pe ghimpi si isi plang amarul. Au ramas fara niciun ban in casa si unica lor dorinta este sa-si recupereze mica lor agoniseala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si